Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون الله یاری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بالغ بر سه هزار مسجد تاریخی در استان اصفهان شناسایی شده است، اظهار داشت: تعداد ۲۴۳ مسجد تاریخی در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است که تعداد مساجد تاریخی استان اصفهان که در فهرست آثار جهانی ثبت شده است شامل سه مسجد شیخ لطف اله، مسجد امام (ره) و مسجد جامع عتیق اصفهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعداد کارگاه های مرمتی دایر شده در مساجد تاریخی استان اصفهان در پنج ساله اخیر را ۱۴۷ کارگاه برشمرد و افزود: مرمت کاشی کاری های ایوان جنوبی  و کف فرش ایوان شمالی از مهمترین کارگاه های مرمت استان اصفهان در مسجد امام (ره) اصفهان در پنج سال اخیر بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان ساماندهی سرویس های بهداشتی مجموعه را از اتفاق های خوب مسجد جامع عباسی دانست و بیان داشت: عملیات مرمت کاشی کاری های سطح گنبد مسجد امام اصفهان که از سال ۱۳۹۱ با مرمت کاشی های دو ترک از شانزده ترک گنبد آغاز شده بود طی شش سال اخیر با مرمت دوازده ترک دیگر ادامه یافته است.

ترک پانزدهم گنبد مسجد امام در حال مرمت است

وی اضافه کرد: در حال حاضر ترک پانزدهم این گنبد رفیع در دست مرمت است و امیدواریم در سال آینده این عملیات با مرمت ترک شانزدهم که دشوارترین بخش کار به لحاظ اجرایی خواهد بود به پایان برسد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: مساجد حکیم اصفهان، مسجد سید اصفهان، مسجد علی اصفهان، مسجد رحیم خان، مسجد باباعبدالله نایین، مسجد فروشان خمینی شهر، مسجدخوزان خمینی شهر، مسجد نو شهرضا، مسجد میرعماد کاشان، مسجد محمدجعفر آباده ای، مسجد ملاعلی اران و بیدگل، مسجد قایمیه آران و بیدگل، مسجدعلی نوش آباد، مسجد جامع نوش آباد، مسجد جامع اشترجان، مسجد جامع برسیان، مسجد جامع میمه، مسجد جامع گز و مسجد دلیگان گز هم از مساجد تاریخی استان اصفهان هستند که در سالهای اخیر مرمت شده اند.  

کد خبر 4791445

منبع: مهر

کلیدواژه: مسجد امام خمینی اصفهان میراث فرهنگی اصفهان انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان قزوین بارش برف ثبت نام کاندیداها بیرجند تعطیلی مدارس بسیج شهرکرد خطبه های نماز جمعه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۳۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر مجمع جهانی علی اصغر (ع) در حاشیه افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب الهادی (ع) حرم مطهر رضوی گفت: در اولین جمعه ماه محرم به همت این مجمع، در مجموع بیش از هشت هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و ۴۵ کشور جهان برپا خواهد شد که بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی است.   داود منافی پور تصریح کرد: همزمان با افتتاح این کارگاه، ۷۲ کارگاه دوخت لباس در ایران و چهار کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز خواهند کرد.   وی افزود: مجمع جهانی علی اصغر (ع) به عنوان قطب هماهنگ کننده همایش‌ها در ایران و ۴۵ کشور جهان با افتتاح ۷۲ کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی که در آن تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند، اقدام به تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان کرده است و در صبح نخستین جمعه ماه محرم این لباس‌ها به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان شرکت کننده در مراسم قرار می‌گیرد.   او ادامه داد: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی حدودا از سال ۱۳۸۶ به طور رسمی و با هزینه‌های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی اصغر (ع) تا اولین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می‌آیند و شروع به دوخت لباس‌های سبز علوی برای این مراسم می‌کنند.    دبیر مجمع جهانی علی اصغر (ع) با قدردانی از همت و تلاش این بانوان داوطلب اظهار کرد: هر ساله حدود ۵۰۰ هزار دست لباس دوخته و در سطح کشور توزیع می‌شود که کارگاه دوخت لباس مرکزی در تهران است و علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباس‌های شیرخوارگان حسینی را در سطح بین المللی نیز تامین می‌کند.   منافی پور گفت: هزینه‌های این کارگاه کاملا مردمی است و خرید پارچه، نخ و مابقی مایحتاج از نذورات مردمی تهیه می‌شود.   به گفته او، این لباس‌ها پس از دوخت توسط بانوان به صورت شکیل بسته بندی و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان (عج) می‌شود. همچنین در هر بسته بندی نذر، نامه‌ای با این مضمون «یا صاحب الزمان (عج) فرزندم را نذر یاری قیامت تو می‌کنم او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن» قرار می‌گیرد که به ۱۲ زبان زنده دنیا همچون عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسه، ترکی و هوسایی ترجمه شده است.

دیگر خبرها

  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برپا شد
  • اسکن محوطه کمرزرین اصفهان انجام شد/ تلاش برای آغاز فصل دوم کاوش
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی برپا می‌شود
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود
  • حیدرآباد؛ اصفهانی نو در قلب هندوستان
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان