Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان گفت: حکم قضائی برای تخریب مغازه‌های اطراف مسجد جامع گلپایگان صادر شده است و فرمانداری و شهرداری موظف به اجرای آن هستند.

به گزارش خبرنگار ایمنا از گلپایگان، فریدون الهیاری امروز _پنجشنبه ۱۲ دی ماه_ در جلسه مشترک شوراهای شهرستان‌های گلپایگان، خوانسار و بویین میاندشت با بیان اینکه امروزه مهمترین گفتمان توسعه‌ رونق اقتصادی صنعت گردشگری است، اظهار کرد: در سال‌های اخیر ۱۱ درصد سهم مشاغل جهان مربوط به صنعت گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال‌های اخیر ۲۰ درصد اشتغال‌های جدید مربوط به گردشگری است، اما کشور ما در جهان از لحاظ صنعت گردشگری جایگاهی ندارد که دلایل آن وابسته بودن به فروش نفت و تبلیغات ایران هراسی دشمن مانع سفر گردشگران به کشور شده بود.

 الهیاری تصریح کرد: توجه به توسعه سرمایه‌گذاری در بخش‌های صنعتی و کشاورزی موجب بی مهری به صنعت گردشگری شده است.

وی با بیان اینکه توسعه مبتنی بر حوزه گردشگری است، گفت: براساس آمایش سرزمینی در هر شهرستان صنعت گردشگری باید تعریف شود، برنامه ریزی‌ها و احداث یک خیابان در شهر با هدف ایجاد گردشگری باید انجام شود.پیشرفت صنعت گردشگری اعتبار نیاز دارد، در حالی که در خشکسالی مطلق بودجه دولت قرار داریم.

الویت میراث فرهنگی مرمت آثار تاریخی است

الهیاری با بیان اینکه خانه‌ ابهری در خوانسار، خانه معظمی‌ها در گلپایگان و قلعه تخم آغلو در بویین میاندشت مرمت و بازسازی شدند، گفت: میدان امام اصفهان از آثار تاریخی است که اگر یک کاشی آن کنده شود بازتاب جهانی پیدا می‌کند بنابراین الویت یک میراث فرهنگی مرمت آثار تاریخی اصفهان است.

وی گفت: در سال‌های گذشته مناطق غرب استان مورد بی‌مهری قرار گرفت، اگر منابع ملی تخصیص داده شد سهم غرب استان باید در نظر گرفته ‌شود، توسعه به مشارکت مردم و تغییر تفکر و اندیشه وابسته است و در غیر این صورت با پول دولت توسعه صورت نخواهد گرفت.

مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان تأکید کرد: گردشگری نیاز به مشارکت فرا بخشی دارد و تمام دستگاه‌ها به نوبه خود در حوزه گردشگری باید ورود پیدا کنند تا توسعه گردشگری را شاهد باشیم.

الهیاری با بیان اینکه باید موقعیتی ایجاد شود که در ایام تعطیل شاهد تردد مسافران و گردشگران به سمت غرب استان باشیم، تصریح کرد: به دلیل مشکلات زیرساختی که در محل سد کوچری وجود دارد باید مراحل قانونی محیط زیستی برطرف شود تا صنعت گردشگری ایجاد شود.

وی با بیان اینکه جشنواره‌ محصولات موجب رونق اقتصادی شهرستان است و با یک برنامه ریزی صحیح می‌توانیم هزینه برگزاری جشنواره را تأمین کنیم، گفت: برای حفظ سنگ نگاره‌ها تیمره یک پایگاه با مرکزیت گلپایگان ایجاد می‌شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در خصوص مغازه‌های اطراف مسجد جامع گلپایگان خاطرنشان کرد: حکم قضائی برای تخریب مغازه‌های اطراف مسجد جامع گلپایگان صادر شده است و فرمانداری و شهرداری موظف به اجرای آن هستند، میراث فرهنگی استان مدافع آثار تاریخی است و برای اجرای حکم حق تثبیت سرمایه‌گذار مشخص شده است.

کد خبر 403892

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گلپایگان مسجد اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان آثار تاریخی شهرهاي ايران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۱۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی

مرتضی صفری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: با حمایت‌های استاندار آذربایجان‌غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و در این زمینه ۸۰ طرح در حال اجرا است.

وی با ابراز تأسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته  افزود: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان نخستین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بنا‌های تاریخی و خانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

صفری در ادامه  گفت: تعدادی از بنا‌های تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بنا‌های تاریخی را برعهده دارند که متأسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بنا‌های با ارزش استان در حال تخریب است.

به گفته  مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی، برای حفاظت بنای تاریخی، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بنا‌ها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بنا‌ها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • تخلفی که در «سنگلج» رخ داده است
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند